fbpx

Mads L.
Benthien

Webudvikling &
digital markedsføring

Shopify partner & Marketingskonsulent

Jeg kan tage dig i hånden og få dit e-commerce eventyr sat igang. Derudover er jeg din kilde til viden inden for (CRO) hjemmeside optimering og generel online markedsføring. Med specialisering i blandt andet Shopify og Facebook annoncering, kan jeg hjælpe dig med at tage din e-handel og online tilstedeværelse til næste niveau. Og så hedder jeg forresten Mads hvis du ikke er faldet over det navn endnu.

Digital omstilling

Min konsulent service er dedikeret til at hjælpe lokale virksomheder med den digitale omstilling. Der er nemlig mange ting som skal spille sammen før du opnår det fulde udbytte af din online synlighed. Derfor er det vigtigt at vi griber fat i de røde tråde og fletter dem sammen. Sammen kan vi arbejde med (CRO) konverterings optimering af din hjemmeside, Facebook Annoncer, Synlighed på Google (SEO), Google Maps og via Google ads.

billede som viser en person som er ved at læse om at starte en shopify webshop.

Samarbejde

Det gode samarbejde med dig er det vigtigste for mig. Jeg tror på at skræddersy hver indsats i tæt samarbejde er vejen frem til success. Du kender din forretning, men jeg kan hjælpe dig i nye uopdagede retninger med muligheder for at forbedre og styrke din digitale position. Der er ingen quick fixes, men der er bestemt hacks som jeg kan vise dig. Og som er en del af pakken.

Når du samarbejder med mig så værdsætter jeg at du er ligefrem. Selvfølgelig med en respektfuld tone, men jeg mener at når vi arbejder om et mål, så skal der skæres ind til benet og holdes fokus på at løse opgaven. Det gør også at du kan være sikker på at jeg arbejder for pengene.

Hvordan opnår vi resultaterne?

Jeg tager mig tiden der skal til for at forstå din virksomhed, din avance, dit marked og dine kunders adfærd på din hjemmeside. Først derefter kan vi sammen planlægge og skabe det rigtige content, lancere målrettede annoncer og en hjemmeside som er optimeret til netop din unikke målgruppe. Det er de færreste som går i luften og bliver millionærer fra den ene dag til den anden. Det kræver vedholdenhed og planlægning at lykkes med sin online forretning. Sammen finder vi en løsning som fungerer for dig.

Hvad har jeg lavet tidligere?

Jeg har arbejdet med salg og udannet mig løbene henover de sidste 16 år. Hvoraf 6 år er som selvstændig erhvervsdrivende inden for salg af fysiske produkter online. Så jeg kender til den kamp som det kan være, og den ekstreme konkurrence der er om kundernes opmærksomhed.

Derudover så er jeg “gammel (34)” skateboarder gennem 17 år. Og den stædighed det kræver at rejse sig op efter et hårdt fald har jeg taget med ind i mit virke som marketingskonsulent. Er du nysgerrig på at høre mere? Så byder jeg gerne på en kop kaffe, med eller uden mælk (havre/ko).

Lad mig hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale online, i form af mere synlighed, flere besøgende, udbygge kendskab til dit brand og skabe flere salg og blivende kunder med CRO optimering.

Jeg har prøvet det før og kender til faldgrupper og smutveje som kan gøre det lettere for dig at opnå det resultat du ønsker. Vi ses til en god snak over telefonen eller på mit kontor på Kastanie Allé 15 – 6400 Sønderborg. Det kan også være hos dig.

Vi ses

Mads Lyst Benthien

mads l. benthien - shopify partner