fbpx
farvekode #006b65 baggrund til blog

Shopify

Hvorfor skal du vælge Shopify?

Shopify er en af de mest populære og pålidelige e-handelsplatforme på markedet i dag. Med over en million butikker og mere end 2 milliarder dollars i salg i 2021, er Shopify en af de bedste muligheder for at opbygge en succesfuld online forretning. Og du behøver ikke at være en ekspert til at kode. Din hjemmeside skal ikke opdateres på samme måde som når du arbejder med open source systemer. Du vil derfor ikke være afhængig af en udvikler i samme omfang.  

Start en Shopify webshop

Du kan start din egen online forretning på meget kort tid med Shopify som dit værktøj. Shopify er super skarpe til at sørge for at du har rammerne som skal bruges til at lykkes online. Du kan spare hovedpinen væk ved at sætte dig en anelse ind i hvordan man benytter og navigere rundt i platformen.

Spar programmørerne væk!

Du får derved den fulde kontrol over din virksomhed online. Slut med dyre programmører og udviklere. Selvfølgelig kan man få brug for sparring og hjælp, her kommer jeg ind i billedet. Som en del af pakken har du fri support og jeg vil hjælpe dig med at lære det som det kræver at drive en Shopify webshop fra bunden.

Shopify er løsningen for dig som gerne vil arbejde seriøst med CRO optimering og marketingsstrategi.

Migrer til, eller start en Shopify webshop

Hvad kan Shopify gøre for dig?

Der er flere fordele ved at vælge Shopify. Først og fremmest er det en brugervenlig platform, der er nem at navigere rundt på og administrere for de fleste. Du kommer derfor hurtigt igang med at sælge og bruge din tid der hvor du er dygtigst. 

Shopify giver dig mulighed for at tilpasse din butik efter dine behov og ønsker løbene. Shopify har et bredt udvalg af design skabeloner(Temaer) og applikationer (Plugins/apps) som kan hjælpe din virksomhed i mål med at øge antal konverteringer, genbesøg, subscribers og meget mere. Det er for det meste fantasien som sætter begrænsningerne her.

Og så kræver det selvfølgelig tålmodighed. At installere en app er normal hvis ikke et problem, men der kan opstå komplikationer og det er derfor en god ide at få hjælp fra app udvikleren eller en konsulent/sparringspartner.

Sikker og pålidelig platform

En anden fordel ved Shopify er dets sikkerhed og pålidelighed. Platformen har en høj sikkerhedsstandard, hvilket betyder, at du og dine kunders data er beskyttet mod svindel og andre sikkerhedsproblemer. Derudover er Shopify også kendt for sin høje oppetid, hvilket betyder, at din butik altid er tilgængelig for dine kunder. Selv på de travleste tidspunkter på året kan du side bekymringsløs og lade ordrerne rulle ind.

Udover sikkerhed og brugervenlighed er der flere afgørende grunde til, at jeg som Shopify partner og konsulent anbefaler Shopify som den ideelle platform til din online forretning:

  • Problemfri Hosting og Sikkerhed: Når du driver en webshop, er pålidelig hosting og førsteklasses sikkerhed afgørende. Med Shopify behøver du ikke at bekymre dig om disse tekniske aspekter. Shopify er PCI-kompatibel på niveau 1 inden for abonnementsprisen, hvilket betyder, at din butik er sikret på højeste niveau.
  • Nem og billig Betalings gateway: Shopify Payment er en fantastisk fordel for alle Shopify kunder. Med den indbyggede betalingsløsning kan du acceptere kredit- og betalingskort uden besvær og uden behov for at oprette tredjepartskonti. Selvfølgelig kan du også tilslutte et bredt udvalg af eksterne betalingsgateways, hvis det passer bedre til dine behov. Med Apple pay og Google pay som express moduler til Shopify payment er du også sikret at dine kunder hurtigt kan handle når de er kommet helt frem til kurven/checkout.
  • Effektiv Administration: Shopify tilbyder et brugervenligt dashboard, der giver dig nem adgang til værdifulde værktøjer til ordrehåndtering, lagerstyring, forsendelse, indholdsopdateringer og gavekortadministration. Ud over dette giver de indbyggede analyse- og rapporteringsværktøjer dig værdifuld indsigt, som du kan bruge til at vækste din virksomhed. Med Shopify har du al den nødvendige funktionalitet lige ved hånden for at skabe og administrere en succesfuld onlinebutik.

Overflytning til Shopify

Som Shopify-partner og konsulent er jeg ofte blevet stillet spørgsmålet: ‘Hvordan kan vi flytte vores eksisterende e-handelsplatform til Shopify?’ Svaret er, at det kan gøres på en problemfri måde, og det er her, min ekspertise kommer ind.

At migrere fra en eksisterende platform til Shopify kan virke som en udfordrende opgave, men det behøver det ikke at være. Shopify tilbyder en række værktøjer og ressourcer, der gør det muligt at overføre dine produkter, kunder og data på en struktureret og effektiv måde. Jeg hjælper dig med at planlægge og udføre denne overflytning for at sikre, at din overgang til Shopify er problemfri.

B2B integration med CRM system

Når vi taler om B2B opsætning og integration, er det vigtigt at forstå, at Shopify er yderst fleksibel og kan tilpasses for at imødekomme dine specifikke forretningsbehov. Uanset om du driver en B2B- eller B2C-virksomhed, kan jeg hjælpe med at opbygge en skræddersyet løsning, der passer til din virksomheds krav. Shopify’s omfattende app-økosystem og API-muligheder giver os mulighed for at integrere med andre systemer, som du måtte bruge, og skabe en sømløs arbejdsproces.

Min målsætning er at hjælpe dig med at maksimere din succes på Shopify-platformen ved at tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til din virksomheds unikke behov. Så hvis du overvejer at migrere til Shopify eller har brug for B2B-opsætning og integration, er jeg her for at hjælpe dig med at gøre det til virkelighed.

Skal du igang med at sælge mere online?

Så er jeg din lokale Shopify partner. Jeg har et solidt kendskab til markedet og kulturen i syddanmark området, hvilket betyder, at jeg kan hjælpe dig med at målrette din butik for at tiltrække de helt rigtige kunder hvad end det er b2b eller b2c.

Har du brug for hjælp til at komme igang?

Så kommer jeg gerne forbi dig til en snak. Jeg vægter højt at kunne reagere hurtigt på eventuelle problemer eller udfordringer, du måtte støde på. Jeg ser dine udfordringer som mine udfordringer.

Skal jeg hjælpe dig igang med at opbygge en succesfuld online forretning med Shopify?.

Så er det nu du skal sende mig en mail eller ringe til mig.

Vi ses online eller i virkeligheden

Nååå ja, og så er jeg er Shopify Partner, og kan udvikle dig en test shop uden beregning!
shopify partner logo - Mads benthien